IK-werk aan werkplezier

Trainingen en wandelingen

 

Aanbod in-company groepstrainingen:

 

  • IK-werk aan mentale vitaliteit en weerbaarheid: voor medewerkers

 

  • IK-werk aan mentale vitaliteit en werkplezier: voor leidinggevenden

 

  • IK-werk aan zelfzorg: voor zorgers in zorg, kinderopvang en onderwijs

 

In mijn in-company trainingen spreken mensen vaak de behoefte uit meer tijd te willen besteden aan wandelen in de natuur of een creatieve hobby, maar in de praktijk komt het er dan toch onvoldoende van. Om deze mensen ook te kunnen bedienen heb ik een open aanbod ontwikkeld tegen een zeer voordelig tarief zodat het voor iedereen toegankelijk is. Hieronder lees je er meer over. 

 

Aanbod o.b.v. open inschrijving:

 

  • IK-werk in het ritme van de seizoenen: voor wie meer in lijn met de natuur wil leven en werken (maandelijkse themawandeling in de natuur op de zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur)

 

  • IK-werk The Artist's Way: voor wie meer creativiteit wil ervaren in zijn/haar werk en leven (online programma van 9 sessies op de donderdagavond van 19.30 - 21.00 uur)

 

Klik voor meer info over deze trainingen en wandelingen + data in 2024 en 2025 op het tabblad Professionals.

 

Leert een medewerker liever één op één? Kijk dan eens bij (Wandel)coaching.

 

Foto: uitzicht vanuit mijn favoriete coachkamer in Leusden

 

Maatwerk (online) in-company trainingen in 5 stappen

 

Stap 1: intakegesprek

Graag kom ik vrijblijvend bij jouw organisatie langs om samen je wensen en verwachtingen ten aanzien van de training te bespreken. Om tot een goede analyse te komen van wat er speelt en nodig is stel ik soms voor nog een tweede gesprek in te plannen met andere betrokkenen.  

 

Stap 2: voorstel

Op basis van de intake schrijf ik een voorstel met daarin een korte beschrijving van de trainingsvraag, de besproken leerdoelen, het gewenste resultaat, de planning, een investeringsoverzicht en de wijze van evalueren. Alles zo concreet mogelijk, zodat we achteraf eenvoudig het succes van de training kunnen bepalen.

 

Stap 3: definitief ontwerp van het trainingsprogramma

Het ontwerpen van het definitieve trainingsprogramma doe ik altijd in overleg met de opdrachtgever en betrokken manager. Zo zijn over en weer de verwachtingen helder, is er commitment en kunnen we met vertrouwen de volgende stap zetten.

 

Stap 4: uitvoering van de training

De uitvoering van de training verloopt conform afspraak. Wanneer het gaat om meerdere trainingsdagen of -groepen evalueren we regelmatig tussentijds om te bespreken of het nodig is om de training(en) aan te passen of de doelen bij te stellen. Op deze manier houden we de gewenste resultaten in het vizier.

 

Stap 5: eindevaluatie

Aan het eind van de training(en) vindt er een evaluatiegesprek plaats met de opdrachtgever en eventueel andere betrokkenen. Daarin bespreken we de bereikte resultaten en wat er nodig is om het geleerde vast te houden.

 

Interesse?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw organisatie of de organisatie(s) waar je voor werkt? Neem dan contact met mij op voor een volledig vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij je langs om te horen wat je vraag is en of ik vanuit mijn expertise iets voor je kan betekenen.